X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

el 8 d'agost

Acrobàcia, malabars i música a l'espectacle d’alt nivell tècnic de la companyia Trócola Circ a Sagunt

7/08/2017 - 

VALÈNCIA. La companyia Trócola Circ actuarà el 8 d'agost, a les 20:30 hores, al centre Cívic del Port de Sagunt amb el seu espectacle 'Emportats', dins de la programació del Festival Sagunt a Escena. Els components de la companyia són: Andrea Pérez, Guillem Fluixà, Aritz Sarnina, José Monreal i José Sádaba.

La Trócola Circ és una companyia de circ que fonamenta les seves produccions en la recerca amb objectes. Des d’una clara aposta per la innovació, exploren i posen en escena diversos llenguatges. En els darrers anys La Trócola Circ ha realitzat nombroses funcions amb la seva primera creació, ‘Potted’. Espectacle que els va donar a conèixer i que han representat en importants espais i festivals nacionals e internacionals com: Umore Azoka, Fira Tàrrega, Feten, Mostra d’Igualada, FIT Vilareal, Freiburg Kulturboerse i Paderborn Kulturboerse, Trapezi, Sagunt a Escena, Kalerki o La Bisbal d’Empordà, Teatro Chapí, Teatro Principal de Vitoria, Teatre Principal d’Alacant, Teatro Rialto, i Teatro Jovellanos, entre d’altres.

Després d’aquest període, sentint la necessitat d’abordar diferents llenguatges, La Trócola Circ s’aventura en una segona producció i neix: ‘Emportats’. La intenció de la companyia és continuar amb el seu segell, mostrant un espectacle d’alt nivell tècnic, en el que es cuida fins el més mínim detall per sorprendre i captivar a l’espectador. A la versatilitat i descontextualització de l’objecte, s’afegeix la música en directe, aportada per la presència de dos nous artistes. El creixement de l’equip i l’esforç col·lectiu es consoliden com l’estendard del seu mètode de treball.

'Emportats' és un espectacle de circ per a tots els públics que combina diferents disciplines: acrobàcia, malabars, música i treball amb objectes. A través del joc amb allò que és visible i allò que no ho és el visible i el no visible, fent ús de llenguatges com el musical, humorístic, o poètic, emergeixen imatges i idees originals, l’estètica de les quals submergeix a l’espectador en un atractiu viatge per als sentits. És un espectacle on la coordinació, la precisió i l’energia traspassen els límits establits i en el que la indiferència no està entre les possibilitats.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email