X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información

Salvador Gascón, Kiko Moya, Alejandro Platero...

Estrelles Michelin i un concursant de Top Chef de jurat en el II Concurs Nacional de Paella de Cullera

Por | 17/05/2017 | 1 min, 44 seg

VALENCIA. El II Concurs Nacional de Paella de Cullera tornarà a comptar amb Estrelles Michelin i del programa Top Chef com a jurat del concurs. El pròxim 23 de maig dictaminaran qui ha cuinat el millor plat de paella.  

La presidència del tribunal l'ostentarà el creador de la recepta de la Paella de Cullera, Salvador Gascón, Kiko Moya, Estrella Michelin del restaurant l'Escaleta de Cocentaina i Alejandro Platero, de l'establiment Macel·lum de València, finalista de l'anterior edició del programa 'Top Chef'. També formaran part d'aquest jurat: Alfredo Alonso, Nuria Sanz, Fausto Clemente i Iván López. 

També hi haurà representació de les institucions turístiques i de Denominacions d'Origen de la Comunitat Valenciana com son Javier González del CdT i el gerent de la DO Arròs de València, Santos Ruíz i, a més a més, el crític gastronòmic i director de l'Almanaque Valenciano, Juan Lagardera.

Tancament del termini

L'organització del concurs ha tancat ja el termini d'admissió de candidats encara que no donarà a conéixer el nom dels participants fins al mateix dia del certamen per a oferir les màximes garanties. De moment solament es coneixen els tres guanyadors de la preselecció local, que tenen plaça en la final: Restaurant El Blanco, El Rincón del Faro i el Club de Tenis.

La Paella de Cullera és un plat d'alta cuina que s'elabora amb ingredients autòctons com l'arròs Senyorial i peix de la llotja. L'objectiu del concurs és la promoció de la gastronomia cullerenca. Així mateix, s'erigix com a element diferenciador de la gastronomia local a més de servir de punta de llança de la resta de productes característics i originals de la ciutat. El concurs compta amb tres premis en metàl·lic valorats amb 2.000 euros per al guanyador, 1.500 per al segon classificat i 1.000 per al que obtinga el tercer lloc. 


Comenta este artículo en
next