X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

EL 24 I 25 D'AGOST

La comèdia negra i absurda de Jean-Luc Godard, 'Week-end', la Filmo d'Estiu en dues sessions

23/08/2017 - 

VALÈNCIA. La Filmoteca d'Estiu projecta el dijous 24 d'agost, a les 22:30 hores, als jardins del Palau de la Música, 'Week-end' (1967), de Jean-Luc Godard. La pel·lícula podrà veure's també el divendres 25 d'agost. 

Presentada en el Festival de Berlín en 1968, 'Week-end' és una comèdia negra i absurda sobre una parella acomodada (Mireille Darc i Jean Yanne) que inicia un viatge amb cotxe per a visitar el pare moribund d'ella i assegurar-se l'herència, però el trajecte es transforma en una odissea marcada per tota una galeria de personatges esperpèntics. Jean-Luc Godard dirigeix una faula apocalíptica, desencantada i satírica, definida com un nou viatge de Gulliver, a través del col·lapse de la societat de consum, representada per la jove parella de burgesos. La pel·lícula marca una inflexió en la filmografia de Godard, que s'allunya de les seues primeres obres dins de la Nouvelle Vague per a aproximar-se a un cine cada vegada més experimentalment i radicalment polític dins del maoisme. 

Amb la projecció de 'Week-end' conclou 'Carretera i Manta', el cicle temàtic de la Filmoteca d'Estiu que en aquesta edició s'ha centrat en la carretera com a referent cinematogràfic, encara que no totes les pel·lícules del cicle hagen sigut 'road movies' en sentit estricte.

Les projeccions de la Filmoteca d'Estiu se celebren de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s'inicia a les 22:30 hores i la taquilla s'obri a les 21:00 hores. El preu de l'entrada general és de 3,50 euros i 25 euros per a l'abonament de deu sessions.

Organitzada per l'Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d'Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Gas Natural Cegas i la col·laboració de Cerveza Turia. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email